BANNER PRELUCRAT 2.jpg
Programari la :
0729 171 234
0799 374 981

RECOMANDARI

quibono-2.jpg

Despre noi

 
QUANTALMED a luat nastere din pasiunea pentru medicina alternativa si din dorinta sincera de a oferi alternative noninvazive pentru tratamentul si recuperarea unor afectiuni.
De asemeni, aproape 20 de ani de studiu autodidact al medicinei alternative, au permis identificarea de solutii terapeutice pentru unele boli si afectiuni categorisite ca fiind incurabile.
 
Principiile de la care pornim in tratamentul alternativ sunt:
 
-Identificarea factorului determinant (a cauzei reale) a bolii
-Evaluarea starii generale a organismului (analiza a 28 de sisteme ale organismului ) Detalii AICI
-Evaluarea agentilor patogeni prezenti in organismul uman care pot contribui la manifestarea uneia sau mai multor afectiuni. Detalii AICI
-Evaluarea parametrilor energetici (prin electroacupunctura, energoterapie, radiestezie etc.)
-Realizarea unui tablou clinic complex cu privire la starea de boala a organismului, specific fiecarui pacient in parte.
 
TRATAMENTUL:
- Obligatoriu NONINVAZIV
-Naturist - de preferinta
-Energetic daca este cazul:
                -REIKI - ca tehnica de medicina energetica alternativa cu rezultate desosebite pentru anumite categorii de afectiuni, cu efecte benefice recunoscute ata la nivel somatic cat si psihosomatic.
-Folosind tehnologii de varf ca:
                -BIOFRECVENTELE, BIOREZONANTA, BIOFEEDBACK-UL, daca se impune distrugerea unor agenti patogeni pentru care nu exista alte remedii naturale si/sau noninvazive. (Adenovirus, Coxsackievirus, Epstein-Bar virus, HIV, Measlesvirus, Mumpsvirus, Mycoplasma, Toxoplasma,Helicobacter, Campylobacter, etc.) Mai multe informatii puteti obtine AICI DESPRE VIRUSURI sau AICI DESPRE BACTERII . De asemeni, tratamentul cu BIOFRECVENTE este o solutie in ameliorarea si uneori chiar vindecarea unor BOLI AUTOIMUNE (Lupus, Psoriazis, Vitiligo, Parkinson, Scleroza de diferite etiologii, etc.) Pentru mai multe detalii este extraordinar de interesant sa accesati ACEASTA PAGINA, unde veti descoperi LISTA BOLILOR UMANE ASOCIATE CU AGENTI PATOGENI, precum si CE AFECTIUNI PRODUC ANUMITI AGENTI PATOGENI. Tratamentul unui numar important de agenti patogeni poate fi facut DOAR cu ajutorul APARATELOR DE BIOFRECVENTA care distrug organismele microscopice accesand FEREASTRA LOR BIOLOGICA (lungimea de unda specifica fiecarui microorganism). (Vezi cum se desfasoara acest proces in cele patru vidoeclipuri din partea de jos a ACESTEI pagini
                -ELECTROSTIMULAREA TENS - ca adjuvant in terapia durerii, remodelare corporala, recuperare dupa accidente vasculare cerebrale (pareze, paralizii, etc.)
                -ELECTROACUPUNCTURA - ca mijloc de tratament energetic noninvaziv (fara intepaturi) al unor afectiuni care au cauze legate de dezechilibrele energetice. Electroacupunctura este o modalitate moderna si noninvaziva de a efectua tratamente pe principiile vechii acupuncturi chinezesti.
                -TERAPIA CU VENTUZE - metoda antica, traditionala, binecunoscuta si recunoscuta ca avand un potential extraordinar si de neanlocuit in tratarea unui numar mare de afectiuni comune cum ar fi raceli, bronsite, pneumonii, dureri articulare, etc. ...
                -TERAPIA CU OZON - metoda neinvaziva, cu potential extraordinar in tratarea afectiunilor pulmonare, osteoarticulare, inflamatorii, dermatologice, afectiuni ale coloanei vertebrale, etc.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one