BANNER PRELUCRAT 2.jpg
Programari la :
0729 171 234
0799 374 981

RECOMANDARI

quibono-2.jpg

Servicii

            QUANTALMED  are ca obiectiv imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor prin metode neinvazive, care ofera organismului un suport compex in vederea recuperarii, ameliorarii si prevenirii diverselor afectiuni acute sau cronice.
 
            In acest scop, punem la dispozitia dumneavoastra urmatoarele metode de diagnosticare si de terapie:
 
            TERAPIE:
            - MASAJUL: - masajul spatelui rezolva un numar mare de afectiuni ale coloanei vertebrale, dar si ale organelor interne, deoarece exista o legatura directa intre afectiunile organelor si afectiunile coloanei, prin intermediul nervilor spinali care ies din coloana si inerveaza organele situate la nivelul corespunzator. Masajul spatelui poate fi efectuat la modul GENERAL, dar si particularizat: CERVICAL, TORACIC, LOMBAR, SACRAL. Masajul poate fi de asemeni utilizat ca o buna metoda de detoxifiere, asa cum este cazul MASAJULUI LIMFATIC. De asemeni, utilizam MASAJUL ANTICELULITIC pentru persoanele care au astfel de probleme. MASAJUL GENERAL care se adreseaza atat spatelui, cat si abdomenului si membrelor, reprezinta o buna metoda de tonifiere a organismului si de crestere a imunitatii generale a organismului.
            - REFLEXOTERAPIA: - reprezinta o tehnica particulara de masaj prin intermediul careia se pot realiza atat o diagnosticare noninvaziva a anumitor afectiuni ale organelor, cat si un tratament specific si eficient pentru ameliorarea si chiar solutionarea multora dintre acestea. REFLEXOTERAPIA se adreseaza unor zone specifice situate pe laba piciorului, maini, si fata.
            - PRESOPUNCTURA JAPONEZA - TSUBO: - este o metoda de tratament traditional japonez, care imbina tehnici de masaj, presopunctura si elemente de energetica umana comune si Acupuncturii Traditionale Chineze. Ea poate solutiona rapid unele suferinte si poate de asemeni ajuta ameliorarea altora intr-un mod noninvaziv, care nu interfereaza cu tratamenetele de medicina alopata.
            - TERAPIA CU VENTUZE: - Primele ventuze din ceramica descoperite in tara noastra dateaza de c-ca 6000 de ani si apartin Culturii Cucuteni. Tratamentele cu ventuze s-au dovedit salutare in ameliorarea unui mare numar de afectiuni, incepand cu cazurile de raceala, gripa si afectiuni pulmonare si terminand cu tratamentele de infrumusetare (anticelulitice) si detoxifiere a limfei. Modelele de ventuze prevazute cu sisteme de magneti, pe care le utilizam, au aplicatii inclusiv in echilibrarea meridianelor de acupunctura si in tratamentul afectiunilor nervului sciatic si ale coloanei vertebrale.
            - BIOENERGOTERAPIA: - este o disciplina complexa, a carei valoare este unanim recunoscuta de catre lumea medicala. Ea ofera un suport energetic valoros in tratarea oricarui gen de afectiuni, si poate avea efecte spectaculoase in special in tratamenul afectiunilor reumatice, afectiunilor coloanei vertebrale si in ameliorarea durerilor de diverse cauze. Combinand tehnicile prezentate anterior cu tehnici de Bioenergoterapie, rezultatele obtinute sunt rapide, eficiente si fara efecte secundare.
            - REIKI: - aceasta disciplina este mai mult decat o cale de vindecare. Propriuzis, REIKI este un mod de viata. O anumita parte din tehnicile si din filosofia REIKI sunt insa utilizate pentru a sprijini procesele de vindecare pe plan fizic, dar mai ales la nivel energetic, emotional si spiritual. Eficienta acestui sistem este recunoscuta pe plan mondial si multi medici alopati recomanda sustinerea tehnicilor de tratament alopate prin terapie REIKI. Domeniul de aplicabilitate este foarte vast si nu poate fi detaliat in cateva randuri.
            - DETOXIFIEREA PRIN OSMOZA: - pentru eficientizarea oricarui proces de vindecare, organismul trebuie in primul rand curatat si echilibrat. Acest deziderat il realizeaza DETOXIFIEREA PRIN OSMOZA, indepartand toxinele acumulate in organism si permitand acestuia sa se vindece mai repede si sa beneficieze de o imunitate sporita. Aplicatiile sunt diverse si nu pot fi detaliate pe scurt. Contraindicatiile se refera la purtatorii de stimulator cardiac si la persoanele care detin proteze metalice.
            - ELECTROACUPUNCTURA: - este o tehnica evoluata care are la baza cunostinte de Medicina Traditionala Chineza si de Acupunctura Traditionala. Eficienta ei este mai mare decat cea a Acupuncturii Traditionale, prezentand si avantajul de a nu prezenta pericol de contaminare, infectare, deoarece, punctele de pe corp NU SUNT INTEPATE, ci STIMULATE cu ajutorul unor curenti de mica tensiune si intensitate. Programe informatice specializate ofera suportul de date pentru efectuarea tehnicilor specifice.
            DIAGNOSTICARE:
            - BIOREZONANTA MAGNETICA: - QUANTUM este un aparat de biorezonanta special destinat efectuarii unor investigatii noninvazive, care se adreseaza celor 28 de sisteme importante ale organismului si pot pune in evidenta mii de indicatori ai starii de sanatate. Investigatiile nu presupun recoltarea de probe biologice, dureaza foarte putin, sunt ieftine, iar contraindicatiile se adreseaza doar persoenelor cu stimulator cardiac sau proteze metalice.
            - SISTEME DE ANALIZA NONLINEARA (NONLINEAR SYSTEMS ANALISYS) 8/9D NLS:
            Acest dispozitiv beneficiaza de recomadarile UNIVERSITATII NATIONALE DE APARARE "CAROL I", si a unor savanti reputati ca : RODICA LIANA MĂRGINEAN,
LUMINITA PLEŞCA MANEA, ANA MARIA MĂRGINEANU, GELU RĂDUCANU. Referintele stiintifice despre care vorbim pot fi gasite in aceasta lucrare: "UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE APĂRARE „CAROL I”* SPAŢIUL SUD-EST EUROPEAN ÎN CONTEXTUL GLOBALIZĂRII * SESIUNEA DE COMUNICĂRI ŞIINŢIFICE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ * STRATEGII XXI - 12-13 APRILIE 2007, BUCUREŞTI – Secţiunea 12: ACŢIUNI ENERGO-INFORMAŢIONALE * EVALUAREA GLOBALĂ INFORMAŢIONALĂ ENERGETICĂ A ORGANISMULUI – ALGORITM MODERN MULTIDIMENSIONAL DE DIAGNOSTIC ŞI TERAPIE * pag.113"
            Aparatul are capacitatea de a scana c-ca 1000 de elemente ale organismului uman, de la fiecare organ, os sau glanda endocrina in parte si incheind cu celulele sangelui, ADN-ul, ARN-ul si cromozomii, incluzand investigatii microbiologice si parazitologice. Pentru fiecare element analizat, este capabil sa realizeze c-ca 302 teste si investigatii specializate, ceea ce duce la un total de peste 302.000 de evaluari. O investigatie COMPLETA a organismului dureaza c-ca o ora si jumatate. Este singurul aparat din lume care combina ANALIZA DE REZONANTA SPECTROSCOPICA, ANALIZA DE REZONANTA QUANTICA si ANALIZA DE REZONANTA ACUSTICA, acestea fiind unele din cele mai avansate tehnici de investigatie medicala existente in prezent pe plan mondial.
             Sistemul este total noninvaziv, nu necesita pregatiri speciale, si POATE INVESTIGA INCLUSIV PERSOANELE PURTATOARE DE STIMULATOR CARDIAC SAU IMPLANTURI METALICE.
            Gama de tratamente energetice pe care o poate efectua acest aparat este enorma, si include RECOMANDARI din domeniul MEDICINEI ALOPATE, HOMEOPATIEI, FITOTERAPIEI, GEMOTERAPIEI, FIZIOTERAPIEI PSIHOTERAPIEI, MEDICINEI EMOTIONALE SI SPIRITUALE, si din inca multe alte domenii.
            Investigatiile si tratamentele sunt extrem de ieftine comparativ cu investigatiile si tratamentele clasice, dureaza foarte putin si nu au contraindicatii de nici un fel.
            QUANTALMED lucreaza doar pe baza de programari. Acest sistem asigura posibilitatea de a acorda pacientilor intreaga atentie, de a efectua investigatiile si tratamentele cu deplina responsabilitate si de a oferi cele mai eficiente tratamente alternative in mod particularizat, pentru fiecare caz in parte.
            Din respect pentru dumneavoastra, va invitam sa respectati cu strictete orele de programare, iar in cazul aparitiei unor situatii neprevazute, sa ne contactati din timp, pentru a ne informa despre schimbarile care apar in program.
            Medicina Alternativa nu este Medicina de Urgenta. Medicina Alternativa are rolul de a oferi un suport solid si noninvaziv in vederea remedierii problemelor dumneavoastra de sanatate, fara a minimiza sau indeparta rolul si functiile Medicinei Alopate.
 
            Pentru detalii si programari, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0729 / 171234.
 
 
           
 
 

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one