BANNER PRELUCRAT 2.jpg
Programari la :
0729 171 234
0799 374 981

RECOMANDARI

quibono-2.jpg
- MASAJUL: - masajul spatelui rezolva un numar mare de afectiuni ale coloanei vertebrale, dar si ale organelor interne, deoarece exista o legatura directa intre afectiunile organelor si afectiunile coloanei, prin intermediul nervilor spinali care ies din coloana si inerveaza organele situate la nivelul corespunzator. Masajul spatelui poate fi efectuat la modul GENERAL, dar si particularizat: CERVICAL, TORACIC, LOMBAR, SACRAL. Masajul poate fi de asemeni utilizat ca o buna metoda de detoxifiere, asa cum este cazul MASAJULUI LIMFATIC. De asemeni, utilizam MASAJUL ANTICELULITIC pentru persoanele care au astfel de probleme. MASAJUL GENERAL care se adreseaza atat spatelui, cat si abdomenului si membrelor, reprezinta o buna metoda de tonifiere a organismului si de crestere a imunitatii generale a organismului.
            - REFLEXOTERAPIA: - reprezinta o tehnica particulara de masaj prin intermediul careia se pot realiza atat o diagnosticare noninvaziva a anumitor afectiuni ale organelor, cat si un tratament specific si eficient pentru ameliorarea si chiar solutionarea multora dintre acestea. REFLEXOTERAPIA se adreseaza unor zone specifice situate pe laba piciorului, maini, si fata.
            - PRESOPUNCTURA JAPONEZA - TSUBO: - este o metoda de tratament traditional japonez, care imbina tehnici de masaj, presopunctura si elemente de energetica umana comune si Acupuncturii Traditionale Chineze. Ea poate solutiona rapid unele suferinte si poate de asemeni ajuta ameliorarea altora intr-un mod noninvaziv, care nu interfereaza cu tratamenetele de medicina alopata.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one