BANNER PRELUCRAT 2.jpg
Programari la :
0729 171 234
0799 374 981

RECOMANDARI

quibono-2.jpg

DURERI ARTICULARE

Durerile articulare pot avea cauze diverse:
 
Lipsa de calciu sau a lichidului sinovial, excesul de acid uric in organism datorata functionarii defectuoase a rinichilor, prezenta streptococului β-hemolitic , sau in cazul durerilor de spate (in special lombare) a virusului coxsakie varianta 1, sunt doar cateva dintre posibilele cauze ale acestor afectiuni.
 
Evaluarea starii generale a organismului cu ajutorul aparatului de biorezonanta pune in evidenta printre alti parametri situatia vitaminelor,  mineralelor si a toxinelor, dar si a glandelor endocrine . Ne intereseaza aici functionarea glandelor tiroida si paratiroida.  De asemeni este masurata cantitatea de acid uric in organism, precum si pH-ul organismului in general.
 
Remedierea situatiei poate fi facuta cu ajutorul tratamentelor naturiste. Ameliorarea durerii poate fi realizata prin:
-Electroacupunctura
-Electrostimulare
-Ozonoterapie
-Medicina naturista traditionala
-Reiki - medicina energetica
 
In cazul in care durerile persista, ori pacientul alege de la inceput sa beneficieze de investigatii complete , se poate folosi aparatul de biofrecventa pentru investigatii microbiologice.
In cazul in care sunt identificati agenti patogeni a caror prezenta determina aparitia durerilor articulare ori de spate, tratamentul poate fi efectuat cu biofrecvente prin metoda Raimond Royal Rife , ori prin metoda Hulda Clark.
 
Cert este ca indepartarea agentilor patogeni se realizeaza fara a provoca efecte secundare (candidoza, distrugerea florei intestinale, reactii  alergice, etc. - ca in cazul utilizarii antibioticelor conventionale), chiar si in cazul agentilor patogeni pentru care medicina conventionala nu detine tratamente specifice, ci doar tratamente simptomatice (cauta AICI)
 
Tratamentele sunt noninvazive. Indepartarea unui anumit agent patogen din organism are ca rezultat - de obicei - solutionarea mai multor probleme de sanatate conexe.
Cu ajutorul aparatului de biofrecventa se poate realiza de asemeni:
-Incarcarea energetica a organismului
-Detoxifierea sangelui, limfei si a organelor
-Stimularea si echilibrarea glandelor endocrine
-Incarcarea energetica specifica pe fiecare organ in parte
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one