BANNER PRELUCRAT 2.jpg
Programari la :
0729 171 234
0799 374 981

RECOMANDARI

quibono-2.jpg

HERPES - VIRUSUL VARICELEI

Herpes zoster (zona zoster) este o infectie  virala care cauzeaza o eruptie foarte dureroasă pe piele . Zona zoster este cauzata de virusul varicelei.  Oricine a avut varicelă poate face, de asemenea zona zoster. Virusul poate ramane in stare latenta in organism de ani de zile și apoi reapărea de-a lungul traiectelor nervoase pe piele, sub forma de Zona zoster. Ea poate apărea oriunde, dar cel mai adesea se pare ca o bandă de basicute  în zona mijlocului,  la spate, sau  în jurul a pieptului, pe o parte a corpului. Poate aparea, de asemenea, în jurul unui ochi, in jurul buzelor, sau pe o parte a feței. Durerea este primul indiciu, care este urmata trei zile mai târziu de erupții pe piele, vezicule și prurit.
 
CAUZE:
Nu se cunoaste mtivul pentru care virusul devine brusc activ in organism, dupa ce  a ramas in stare latenta ani de zile.
 
Virusul herpetic este dificil de detectat prin analize conventionale de laborator . Vezi AICI.
Medicatia are eficienta indoielnica! Vezi AICI .
 
Cu ajutorul aparatului de biofrecventa, prezenta lui este detectata imediat. De asemeni, poate fi efectuat tratament cu frecvente utilizand procedurile Rife sau Hulda Clark. In faza acuta a infectiei rezultatele sunt imediate si evidente.
 
In tratamentul antiherpetic este indicat a de utiliza Momordica charantia. ( Vezi AICI si AICI ), Aloe Vera ( AICI ) ,uleiul de Cocos ( AICI ), Lemnul dulce ( AICI ), extract din frunze de Maslin ( AICI ), Ganoderma Lucidum ( AICI )
 
VIRUSUL HERPETIC PRODUCE:
 
Infectia cu HSV-1 primar poate produce : gingivostomatita la copii, amigdalite și faringite la adulti, keratoconjunctivita
Infectia cu HSV-1 latent poate produce: herpes labial, leziuni herpetice.
Infectia cu HSV-2  poate produce : Herpes genital, meningita aseptica.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one