BANNER PRELUCRAT 2.jpg
Programari la :
0729 171 234
0799 374 981

RECOMANDARI

quibono-2.jpg

TERAPIA CANCERULUI

Ne confruntam cu o incidenta ridicata a cazurilor de cancer in tara noastra.
Ne confruntam cu situatii in care pacientii pot fi tratati de catre medicina alopata si cu situatii in care aceste tratamente nu dau roade.
Nimeni nu poate vindeca pe toata lumea
Nici medicina alternativa nu sustine ca poate vindeca pe toata lumea.
Fiecare , insa, depune eforturi, dupa posibilitatile si cunostintele sale pentru a ajuta.
 
Cauzele aparitiei bolilor tumorale / canceroase sunt diverse.
 
Conform studiilor Dr. Hulda Clark, cancerul, bolile tumorale, sunt  provocate de catre o serie de paraziti, care elibereaza in organism o serie de toxine. Aceste toxine, in combinatie cu alfatoxina , determina aparitia unor compusi mutageni, care provoaca modificari in structura genetica a celulelor sanatoase, transformandu-le in celule tumorale.
Indepartarea acestor paraziti din organism, determina intreruperea ciclului de productie al toxinelor specifice si prin aceasta stoparea evolutiei bolii.
Desigur, procesul de recuperare care urmeaza, este mai lung si destul de anevoios, insa ceea ce este important, e faptul ca boala a fost stopata.
 
Tratamentul este naturist (Pachetul de deparazitare Hulda Clark) si cu ajutorul aparatelor de bio-frecventa care contribuie la distrugerea parazitilor specifici.
 
Dr.  Ryke Geerd Hamer a elaborat o intreaga stiinta privind dependenta aparitiei cancerului de socurile emotionale, Stiinta numita de catre dansul Noua Medicina Germana .
 
Reproduc in continuare un scurt fragment din cartea sa:
"
Dr. Hamer s-a născut în anul 1935, în Germania. A studiat medicina, fizica şi teologia, specializându-se
apoi în psihiatrie, neurologie şi medicină internă, cu o teză de doctorat despre tumorile cerebrale. Cel mai mult a fost pasionat de psihoză, fiind foarte afectat de situaţia dramatică a oamenilor internaţi la psihiatrie. Pe 18 August 1978, Dr. Ryke Geerd Hamer, M.D., la vremea aceea internist şef la clinica oncologică a Universităţii din Munchen, Germania, a primit vestea şocantă că fiul său, Dirk, a fost împuşcat accidental de către prinţul italian Victor Emmanuel de Savoia. Dirk a murit în braţele tatălui său, în decembrie 1978, după o sută unsprezece zile de agonie. Câteva luni mai târziu, Dr. Hamer era diagnosticat cu cancer testicular. Din moment ce nu fusese niciodată grav bolnav, a realizat imediat faptul că dezvoltarea cancerului său poate avea o legătură directă cu pierderea tragică a fiului său.
 
Moartea lui Dirk şi propria sa experienţă cu privire la cancer l-au făcut pe Dr. Hamer să investigheze istoricul pacienţilor săi de cancer. A aflat foarte curând că, la fel ca el, toţi au trecut prin experienţe
extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze şi să se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte şi organism nu a fost surprinzătoare. Numeroase studii arătaseră deja că atât cancerul, cât şi alte boli sunt adesea precedate de un eveniment traumatizant. Însă, Dr. Hamer a continuat cercetările sale. Urmărind ipoteza că toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacienţilor săi şi le-a comparat cu istoricul lor medical. Dr. Hamer a descoperit faptul că orice boală, nu numai cancerul, este controlată de o zonă cerebrală specifică legată, în mod particular, de un conflict şoc perfect identificabil. Rezultatul cercetărilor sale este prezentat într-o diagramă ştiinţifică ce  lustrează legătura biologică existentă între psihic şi creier, precum şi corelaţia sa cu organele şi ţesuturile întregului organism uman. "
 
Puteti descarca integral cartea in limba romana de  AICI.
 

 
FOCAR HAMER.jpg
Dupa cum observati, (pag. 17 din carte), la tomograf, apare un "Focar Hamer". O zona, care arata ca o "tinta" cu cercuri concentrice.
Aceste Focare Hamer dau organismului o comanda de autodistrugere. Asa se declanseaza reactiile canceroase la anumiti factori poluanti, biologici, de mediu sau de stress.
 
In urma studiilor efectuate in laboaratoarele ce cercetari, s-au identificat frecventele precise pentru fiecare lob al creierului, care pot ajuta la indepartarea acestor "Focare Hamer"
 
Aparatele de bio-frecventa pot genera astfel de semnale de ordinul milioanelor de Hertzi, care sprijina recuperarea in urma socurilor emotionale.
 
Odata cu indepartarea acestor Focare Hamer, creierul intrerupe comanda procesului de autodistrugere catre organism si insanatosirea poate avea loc.
 
De fapt, discutam aici de o forma de terapie in sfera emotionala.
Fara nici un fel de incantare presupun ca multi dintre dumneavoastra ati trait momente neplacute, de suparare, dezamagire, frica, regret in urma decesului unei persoane iubite, sau in altfel de situatii traumatizante, in care ati avut sentimentul: "Imi vine sa ma pun jos si sa mor." sau "Nu mai vreau / nu mai pot sa traiesc."
Efectul acetor sentimente de deznadejde, de descurajare, este devastator. La nivel cerebral, creierul lnseaza acea comanda de autodistrugere a organismului. Boala se poate declansa chiar din mai multe focare simultan, pe cele mai neasteptate cai, si nici o forma de medicina nu-I mai poate face fata.
E foarte probabil ca noi sa "depasim" cumva acea stare si chiar sa uitam de ea. Problema care ramane este aceea ca creierul a lansat deja acea comanda de autodistrugere. Dupa o perioadade timp, pot  aparea consecinte dezastruoase in sfera imbolnavirilor. Aceasta a demonstrat-o Dr. Hamer si mai mult decat atat, a realizat o sistematizare foarte precisa a tipurilor de imbolnaviri care sunt declansate de anumiti factori de stress.
 
Cum putem preveni aceste COMENZI DEZASTRUOASE ?
 
Intr-un singur mod. Printr-o intelegere corecta a lumii in care traim. Prin intelegerea faptului ca OMUL este o fiinta spirituala, nemuritoare, care, temporar, inchiriaza un vehicul (corpul ) cu ajutorul caruia calatoreste in lumea materiala pentru o perioada, dupa care se intoarce acasa, in lumea spirituala. Pe urma, … schimba "masina" . Prin intelegerea faptului ca nimic din ceea ce folosim sau iubim nu ne apartine.
 
O casa, o masina, trupul nostru sau al persoanei iubite, nu ne apartin. Ele sunt ale /si fac parte din universul material in care traim, din universul multidimensional, din fiinta infinita care este numita din vechime Dumnezeu. (Orientalii numesc acest gen de filosofie CALEA NONATASAMENTULUI). La momentul potrivit, fiecare lucru, se intoarce acolo de unde a venit pentru a fi reciclat.
Da, DAR DE CE ? Se intreaba multi dintre noi.
Fiecare dintre noi, fiecare lucru, fiinta vie, are un rol extrem de important in lumea in care traim pentru o perioada de timp. PENTRU O PERIOADA DE TIMP !!!
 
Daca ati avut curiozitatea sa cititi cartea Dr. Hamer, ati observat ca moartea fiului sau a declansat boala tatalui si mai departe, eforturile acestuia de a cerceta pe o alta cale etiologia cancerului.
Rezultatul ? Mii de pacienti tratati cu succes dupa metoda dezvoltata de Dr. Hammer . Mii de pacienti tratati cu succes printr-o metoda simpla, la indemana oricui, si complet noninvaziva.
De multe ori, pentru a obtine rezultate in solutionarea unei probleme, calea cea mai eficienta se dovedeste a fi si calea cea mai simpla. Nu totdeauna costurile imense si sistemele sofisticate ofera rezultate spectaculoase.
 
In regula; dar oare de ce nu este acceptata metoda Dr. Hammer ?
 
La aceasta intrebare gasiti raspunsurile  AICI  .
 
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one